Opiskelija — löydä kotiinAYY:n asuntohaku

Tärkeitä huomioita

Ida Aalbergintien asunnot siirtyvät SATOlle 1.7. alkaen

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY ja Hämäläisten ylioppilassäätiö ovat myyneet Kiinteistöyhtiö Ida Aalbergintie 1:n Helsingin Pohjois-Haagasta SATOkoti Oy:lle. Kiinteistön hallinta ja 164 vuokra-asuntoa asukkaineen siirtyvät SATOlle 1.7.2016 alkaen. Siirron vuoksi Ida Aalbergintie 1:n asuntoja ei ole enää mahdollista hakea Domo-järjestelmän kautta.

Lisätietoa: http://ayy.fi/blog/2016/06/29/ida-aalbergintien-asunnot-siirtyvat-satolle-1-7-alkaen/

Vapaasti tarjottavien asuntojen hakeminen

Kaikki AYY:n vapaasti tarjottavat asunnot laitetaan näkyville Facebookkiin AYY Housing -sivulle: https://www.facebook.com/AYY-Housing-449673118389087/. Kun haet vapaasti tarjottavaa asuntoa, kohdista hakemus vain kiinteistöön, josta vapaasti tarjottavia asuntoja on tarjolla. Jos haet kaikkia mahdollisia asuntoja, hakemus joudutaan hylkäämään.

Lue ennen hakemista ohjeet täältä: http://ayy.fi/asuminen/asunnonhakijat/hakuinfo/vapaasti-tarjottavien-asuntojen-hakeminen/

Domo-palvelun kautta voit selailla ja hakea AYY:n tarjoamia asuntoja. AYY vuokraa opiskelija-asuntoja Aalto-yliopiston opiskelijoille pääkaupunkiseudulla. Domossa voit selailla eri asuntoja ja tehdä hakemuksen haluamiisi asuntoihin. Aloita asuntojen haarukointi Selaa ja hae asuntoja -nappulaa painamalla!

2600
Asuntoa
20 000
Opiskelijaa
29
Kiinteistöä
1
Haku