Student – hitta hemAUS bostadssökning

Viktiga meddelanden

Bostäderna på Ida Aalbergs väg övergår till SATO från och med 1.7

Aalto-universitetets studentkår AUS, Studentkåren vid Helsingfors universitet HUS och Hämäläisten ylioppilassäätiö har sålt fastighetsbolaget på Ida Aalbergs väg 1 i Norra Haga, Helsingfors, till SATOkoti Oy. Fastigheten och dess 164 hyresbostäder övergår till SATO från och med 1.7.2016. På grund av detta går det inte längre att ansöka om bostäderna på Ida Aalbergs väg 1 genom webbtjänsten Domo.

Mer information: http://ayy.fi/sv/blog/2016/06/29/bostaderna-pa-ida-aalbergs-vag-overgar-till-sato-fran-och-med-1-7/

Att söka bostäder som utomstående

Alla AUS externt tillgängliga bostäder publiceras på Facebooksidan AYY Housing: https://www.facebook.com/AYY-Housing-449673118389087/. När du söker till en sådan bostad ska din ansökan riktas enbert till den fastighet där externt tillgängliga fastigheter erbjuds. Om du söker alla möjliga bostäder måste ansökan förkastas.

Läs följande anvisningar innan du söker:
http://ayy.fi/asuminen/asunnonhakijat/hakuinfo/vapaasti-tarjottavien-asuntojen-hakeminen/

I tjänsten Domo kan du bläddra bland och söka till de bostäder AUS erbjuder. AUS hyr ut bostäder till Aalto-universitetets studerande i huvudstadsregionen. I Domo kan du bläddra bland olika bostäder och skapa en ansökan för de bostäder som intresserar dig. Gå igenom bostäder genom att klicka på knappen Bläddra och sök bostäder!

2600
Bostäder
20 000
Studerande
29
Fastigheten
1
Ansökan